EL3573 Elegáns Világosszürke Tölgy Laminált Padló

Dekor kód EL3573
Vastagság 8 mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság Lakóterek, irodák, eladóterek AC4/IP32
Nútkialakítás V fuga nélkül
Műszaki paraméterek Padlófűtés
Műszaki paraméterek Nedves helyiség burkolása

Termék leírás


SCRATCH GUARD TECHNOLÓGIA

A Quick-Step laminált padlók az ultraerős védelmet nyújtó „Scratch Guard” réteggel vannak ellátva, így új padlója hosszú éveken keresztül teljes fényében tündökölhet. A „Scratch Guard” technológiának köszönhetően a Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a mikrokarcolásokkal szemben, mint kezeletlenek. 

CSEPPÁLLÓSÁGI GARANCIA

A Quick-Step laminált padlók vízálló ragasztott alaplemezzel, valamint egy egyedi „előfeszített” pattintásos rendszerrel rendelkeznek. Ezek eredményeképpen kiváló védelmet nyújtanak a felületi nedvesség különböző formáival, például a kiömlött italokkal szemben. 

UNICLIC PATTINTÁSOS RENDSZER

A szabadalmaztatott Uniclic pattintásos rendszereknek köszönhetően gyerekjáték a Quick-Step laminált padlók beépítése. A rendszerrel gyorsan, könnyedén, a deszkák károsítása nélkül építheti be Quick-Step padlóját, később pedig szét is szedheti és újra összeillesztheti a padlóelemeket.

 Vízálló laminált padló,víztaszító panel.

">Vízálló laminált padló, egyedülálló Hydro Seal víztaszító réteggel ellátva, melyen a víz cseppeket alkot, így egyszerűen letörölhető. Fürdőszobába is burkolható !